Monday, November 29, 2010

Apa Pandangan Dan Pendapat Anda Mengenai Aurat Anda Sendiri?


Apa kata mereka tentang aurat? adakah anda tergolong orang yg menutup aurat? dan apakah tujuan anda menutup aurat? .....ini hanya sekadar selingan ..Kalau kita adalah salah seorang yang malas membaca, apa salahnya jika kita meluangkan sedikit masa untuk mendapatkan sedikit ilmu dengan menonton video pendek ini. Semoga kita semua mendapat manfaat dari paparan yang tidak seberapa ini Insyaallah...

4 comments:

  1. kita mampu score untuk paper pendidikan islam jika ditanya mengenai aurat, tapi kita tak reti nak aplikasikan dalam daily life.. ramai yang buat hukum aurat sendiri sebab terpengaruh dengan sekeliling juga trend yang 'muslimah' tapi tayang segala macam..moga diperbaiki ^_^

    ReplyDelete
  2. apa yang dayun nampak tentang aurat ni, susah nak istiqamah dalm menutup aurat,dan dayun sendiri personally akuinya. ramai yg salah faham kalo pakai tudung tu dah kira tutup aurat. tapi banyak lagi yg kena jaga.. apa yg penting, selagi kita ada guideline yg betul & ada yang membimbing, insyaalah kita dapat perbaiki dan jga aurat kita tu.wallahualam!

    http://eremedayun89.blogspot.com/2010/09/bertudung-bersolek-mana-satu-rampas.html

    ReplyDelete
  3. :)

    banyak yang sy kena ubah.teruskan menulis! :D

    sy baca.


    insyaAllah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...