Tuesday, June 08, 2010

Secret Society - FreemasonFreemason. Mungkin ramai antara anda sudah tahu apa itu Freemason. Sebuah pertubuhan rahsia yang amat berpengaruh di seluruh dunia. Lodge-lodge mereka terdapat di seluruh dunia, termasuklah di negara kita yang tercinta ini iaitu Malaysia. Tuan Guru Nik Aziz pernah mengusulkan pengharaman Freemason ini di parlimen satu ketika dulu tetapi ia gagal. Di Malaysia, Freemason didaftarkan sebagai Pertubuhan Persaudaraan untuk menyembunyikan tujuan sebenar mereka. Contoh Pertubuhan-pertubuhan yang berada di bawah kawalan Freemason ialah Rotary Club dan Lion Club. Amerika sendiri adalah negara Freemason. George Washington yang juga Presiden Amerika pertama merupakan Grand Master 33rd Degree iaitu pangkat paling tinggi dalam pertubuhan ini. Boleh dikatakan semua Presiden Amerika adalah ahli Freemason dan mereka mengikut arahan dari pihak atasan organisasi ini. Orang atasan Freemason pula mengikut arahan Dajal laknatullah. Jika mereka ingkar atau tidak mengikut arahan yang diberikan kepada mereka, mereka akan dibunuh atau reputasi mereka dijatuhkan. Antara contohnya ialah Abraham Lincoln dan John F. Kennedy. Kami akan berusaha menambah lagi artikel-artikel mengenai Freemason ini nanti. Kali ini kami akan ceritakan tentang asal-usul dan perancangan jahat mereka.

Freemason ini ialah sebuah pertubuhan Yahudi yang telah didirikan lebih kurang tahun 900 SM, dan mempunyai sepuluh program antarabangsa. Program ini dalam istilah Freemason dinamakan 'HARAR' or 'SATANIM', berlambangkan sotong kurita (octopus) berkaki sepuluh, ular berbisa (serpent) berkepala sepuluh, dan hantu penerkam berkuku besi.
Program Pertama

Program pertama dalam istilah Freemason dinamakan 'TAKKIM' :
Pada zaman Nabi Isa a.s orang-orang Yahudi dengan segala tipu daya ingin membunuh Nabi Isa a.s. Antara fitnah keji - ' Nabi Isa a.s. ingin menjadi Raja Yahudi' yang disampaikan kepada kerajaan rom tetapi Allah S.W.T. telah selamatkan Nabi Isa a.s dan menggantinya dengan seorang lelaki bernama Judas. Maka setelah Nabi Isa diangkat ke langit, Yahudi masih berusaha menghancurkan ajaran Nabi Isa a.s. yang sudah disebarkan dengan program 'TAKKIM' iaitu:

- Merosakkan ajaran Nabi Isa a.s. yang ada seperti menghalalkan yang haram dan sebaliknya.

- Merosakkan akidah dengan Doktrin Trinitas (konsep yang digunakan oleh penganut ajaran Kristian sekarang yang dibawa oleh Paulus- kami akan cerita lebih lanjut macam mana Paulus menyebarkan ajaran Doktrin Trinitas nanti).

- Merosakkan Injil (Bible) yang ada dengan Injil palsu.

- Pope Dijadikan tandingan Nabi Isa a.s.


Pada zaman Islam:

- Pada zaman Rasulullah s.a.w, orang-orang Yahudi memupuk munafiqin dan muhadin...mereka diantaranya berusaha menfitnah isteri nabi, memutar belitkan ajaran Islam, memecah-belah kaum ansar dan muhajirin.

- Melaga-lagakan Ali r.a. dan Muawiyah r.a. sehingga Aisyah r.a. masuk campur.

- Membuat ratusan hadis-hadis palsu, memasukkan dongeng israeliyat, mengubah penafsiran al-Quran dan sebagainya.

-Mewujudkan lembaga pendidikan Islam yang dipimpin seorang alim didikan Freemasonry yang menafsirkan al-Quran dan hadis sesuai dengan pemikiran Freemasonry.

- Menghidupkan sunnah-sunnah jahilliah dengan alasan memelihara adat istiadat nenek moyang.

- Menjadikan Islam supaya tasyabbuh, selari dengan nasrani dan agama lain. Antaranya dengan memasukkan bentuk nyanyian gereja ke masjid, ulangtahun dan sebagainya.    

Program Kedua
Program kedua ini dinamakan 'SHADA'

- Ia bermaksud membentuk agama baru dan agama tandingan di seluruh dunia.

-salah satunya ialah di India ketika islam bangkit untuk kembali kepada al-quran dan hadis dan menyeru kepada 'jihad fisabilillah', pihak penjajah Inggeris bekerjasama dengan dibantu oleh Freemasonry dan seterusnya menubuhkan gerakan anti-jihad. Antara lain ialah dengan menggalakkan ahli Sufi dan ulama menganggotai Freemasonry.

Seorang Freemason iaitu 'Mirza Ghulam Ahmad', sesiapa yang mengambil SPM mesti mengenali Mirza Ghulam Ahmad ini, terdapad di dalam silibus Pendidikan Islam tingkatan 5 - Pengasas Ajaran Sesat. Dia mendakwa dirinya sebagai nabi akhir zaman, Bhuda Awatara, Krishna dan sebagainya. Rabithah Alam Islami yang brsidang di Makkah 14-18 Rabiul awal, tahun 1394 Hijrah memutuskan bahawa ajran 'Ahmadiah' itu bukan islam dan ia berkait rapat dengan Zionisme.

- Kes-kes 'aliran sesat islam' yang beredar di Indonesia seperti solat dua bahasa dan lainnya, kemungkinn besar ianya berkaitan dengan program Freemason ni.

Program Ketiga


Program ketiga ini dinamakan 'PAROKIM’:
- Membuat gerakan yang bertentangan untuk satu tujuan.

- Mengembangkan Freemason tempatan (domestik) dalam suatu negara dengan nama tempatan, akan tetapi tetap tidak lari dari asas dan tujuan Freemason.

- Mendukung teori-teori bertentangan.....

- Membangkitkan bida'ah dan khufarat - menyebarkan teori Sigmond Freud dan Charles Darwin sehingga antara ilmu pengetahuan dan agama itu bersaing, cuba utuk kalah-mengalahkan satu sama lain.

 
 Program Keempat
Program keempat ini dinamakan 'LIBARIM' :

- Melenyapkan etika klasik yang mengekang pergaulan muda-mudi, termasuk melalui penyebaran seks bebas...

- Menghapuskan hukum yang melarang kahwin antara agama untuk mencipta generasi bebas agama (atheism dan freethinker).

- Pengembangan pendidikan seks di sekolah-sekolah...

- Persamaan hak antara lelaki dan perempuan dalam hal 'kedudukan waris' dan 'pakaian'.

- Menggembalakan pemuda-pemudi ke dunia khayalan, dunia muzik, dan narkotik. AF, MALAYSIAN IDOL, OIM, dll

- Mendirikan bait-satan (rumah syaitan) untuk menampung pemuda-pemudi ke alamnya.

- Mengorganisasi kaum gay, lesbian, lutherian serta menggalakkn perakuan menuntut hak mereka dalam hukum.Program Kelima.

Program ini dinamakan 'BABILL':

- Memupuk asas kebangsaan dalam setiap bangsa.

- Menjaga kemurnian bangsa Yahudi.Program Keenam.

Program ini dinamakan 'ONAN':

- Mengekang pertumbuhan bangsa goyim (orang selain Yahudi).

- Menggalakkan perempuan2 yahudi agar menjadi subur.Program Ketujuh
Program ini dinamakan 'PROTOKOL':

-Dalam istilah Freemasonry.protokol khusus untuk program bangsa Yahudi dalam suhyuniah (zionisme) yang dimulai dengan penyebaran protokol. Isi protokol adalah tentang rancangan Yahudi untuk menguasai dunia. Diantaranya ialah penghancuran ekonomi suatu negara, penghancuran moral suatu bangsa dan banyak lagi. Dengan program protokol ini, bangsa yahudi dapat menjdi penguasa ekonomi dunia, pengaturcara politik dan penerangan (medium, media) dunia.Program Kelapan.

Program ini dinamakan 'GORGAH' :

- Untuk merosakkan para pemimpin negara, ulama dan parti, mereka harus dijerumuskan dalam pasaran seks dengan seribu satu jalan. pepatah Yahudi mengatakan ”jadikanlah perempuan cantik itu untuk alat suatu permainan soal-siasat.”

- Membuat perangkap seks bagi seseorang yang terhormat. jika namanya disiarkan sehingga kehormatannya terjejas, itu adalah satu kejayaan.

- Menyebarkan ejen kasisah, iaitu Intel Freemasonry untuk menghancurkan martabat musuh di tempat-tempat maksiat.

- Mendirikan pusat perjudian terbesar dan moden.

- Melemahkan musuh dengan perempuan dan ubat khusus.Program Kesembilan.

Program ini dinamakan 'PLOTISME' :

- Mendidik alim-ulama dalam plotis yang fahamannya terumbang-ambing.

- Alim-ulama plotis itu disebarkan sebagai tenaga pengajar di sekolah2 dan pertubuhan - pertubuhan Islam.

- Alim-ulama Plotis harus diangkat menjadi anggota kehormat Freemason.Program Kesepuluh.

Program ini dinamakan 'QORNUN' :

- Orang-orang yang terpilih yang disyaki berbahaya kpd Freemasonry diangkat agar menjadi kaya-raya sehingga bergelumang harta benda, tetapi akhirnya di peras secara halus oleh suruhan Freemasonry.

- Memberi dana pendidikan bagi pendidikan agama. Memberi dana dalam hal perniagaan, pertanian dan sebagainya sehingga mereka sibuk dalam keduniaan (materialisme).

- Musuh-musuh Freemasonry akan diperdaya agar terjerat riba (interest) oleh bank Freemasonry.

- Menghasut dan memberi jalan dengan berbagai cara agar bank selain dari bank Yahudi melakukan rasuah sehingga bank tersebut hancur dan kemudian bank itu diberi bantuan bank Freemasonry dengan ikatan yang kuat.Bank itu akan beroperasi kembali dengan 75% modal Yahudi. Kemudian pemimpin2 bank tersebut diberi ajaran Freemasonry dan menjadi anggotanya.

Dari data-data tersebut dapat kita lihat bahawa begitu berkembangnya program-program Freemasonry dan Allah S.W.T. telah memberi peringatan dalam al-quran bahawa mereka (Freemason) itu saling bantu membantu dan menjadi pelindung satu dengan yang lain.

Pada lafaz “illa taf’aluuhu” Allah s.w.t. memerintahkan kita untuk mengadakan saingan program ‘tansiq’ iaitu penyatuan hati umat islam. Dalam hal ini, ulama Islam sebagai pemegang amanah para rasul-rasul seharusnya bersatu untuk memimpin dan membangunkan program tandingan sedunia yang ensyaAllah ia pasti akan menyaingi dan menghancurkn program-program Freemason ni....

Di Malaysia telah lama bertapaknya Freemason. Ia bermula semasa zaman penjajahan British dulu, maka bermulanya kemasukan Freemason ke dalam negara kita. EnsyaAllah saya akan postkan kemudian tentang perkara ini.
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...