Friday, August 20, 2010

Kebenaran Islam - Dua Rahsia Sulit Terbesar Part 1 (The Key To Kingdom Of Heaven)

Ini adalah penjelasan tentang masalah Vatican, dunia Kristian, misteri okultisme dan kelompok rahsia (occultism and secret societies).Setiap Pope yang dilantik di Vatican mengetahui sekurang-kurangnya dua rahsia terbesar ini. Bukan sahaja para Pope tetapi para Bishop dan paderi-paderi kanan termasuk pendakwah-pendakwah mereka juga mengetahui rahsia ini dari sumber-sunber yang tidak diketahui. Siapa yang tidak mengetahui adalah pengikut-pengikut Kristian yang tidak mengkaji dan tidak dianggap elit oleh Kelompok Rahsia yang mengawal Vatican dan Dunia Kristian itu sendiri.Ini kerana, dua rahsia ini adalah 'mantera' peringkat pencerahan agung' (Grand Illumination) dalam secret societies yang mengawal Vatican.


Pope Benedict XVI

Setiap Pope telah menempuh jalan-jalan 'kebenaran" mereka yang tersendiri. Dari peringkat pelatih (apprentice), paderi, bishop hinggalah mencapai pangkat Pope sebagai ketua umum Gereja Roman Katolik, sudah tentu banyk rahsia yang mereka ketahui. Dan sekurang-kurangnya dua rahsia terbesar ni telah mereka ketahui. Tetapi yang anehnya mereka terpaksa menyembunyikan rahsia ini. Jika rahsia ini terbongkar, maka sudah tentu nyawa, kewibawaan, sumber rezeki hatta keimanan mereka kepada kristian itu sendiri akan punah-ranah. Begitu hebat kuasa yang terpendam di dalam dua rahsia terbesar ini sehingga para penulis, pengkaji dan pembuat filem berlumba-lumba mengorek rahsia yang terpendam ini. Rahsia-rahsia ini adalah kesimpulan dari misteri di sebalik pergerakan syaitan Illuminati dan Freemason dan perkaitan mereka dengan Dunia Kristian. Terdapat banyak rahsia yang amat kompleks dan bersimpul-simpul di dalam beribu-ribu kisah, mitos, kod-kod rahsia serta harta karun terpendam.

Tentu anda ingin tahu apakah rahsia terbesar yang disimpan oleh setiap Pope atau sekurang-kurangnya majoriti dari mereka. Rahsia yang akan saya beritahu ini adalah bertaraf 'Rahsia Dalam Rahsia'. Anda akan bakal mengetahui Mantra Ajaib Pencerahan Agung ini sama seperti yang dipegang oleh Ketua Umum Illuminati atau Master berpangkat 33 Darjat Freemason atau Commitee 300 ( Majlis Tertinggi pergerakan syaitan Freemason).

Para pengikut Freemason sendiri tidak mengetahui rahsia ini. Ini kerana sudah menjadi prinsip Freemason untuk membuka sedikit-demi sedikit rahsia (atau istilah Freemasonnya 'Pencerahan' - Illumination) selaras dengan peningkatan darjat mereka dalam pertubuhan. Dari kelab-kelab kecil mereka seperti Lion Club atau Rotary Club hingga ke Lodge-lodge Agung mereka, rahsia mengenai siapa Tuhan sebenar dan rahsia Alam Semesta akan dibuka satu-persatu.


Juga, para pengikut Kristian juga tidak mengetahui akan Dua Rahsia Terbesar yang disorokkan oleh paderi-paderi besar mereka. Pope Vatican di dalam Koleksi Perpustakaan Diraja Vatican mewujudkan banyak kod, lorong dan bilik rahsia. Segalanya misteri dan rahsia, untuk memadamkan Dua Rahsia Terbesar yang juga mendekati tahap Pencerahan Agung Sang Iblis Izazil Laknatullah (The Azazel Watcher Lucifer of Fallen Angel). Jika anda betul-betul faham maksud di sebalik dua rahsia ini, ia akan memimpin anda kepada satu 'Zikir Agung'.

Percayalah, zikir inilah yang selalu dikenang-kenang oleh Iblis sehingga ke saat ini, sehingga mengalirkan air matanya. Sesungguhnya Iblis tidak mampu merubah takdir yang ditetapkan kepadanya walaupun menggunakan seluruh kekuatannya namun kita di sini, mahukah kita mengubah persepsi kita yang banyak menyesatkan atau bersama-sama 'takdir' Sang Iblis?. Ingin saya maklumkan di sini, rahsia kedua ini amat sensitif kepada umat Kristian. Rahsia pertama juga sensitif, tetapi rahsia yang kedua melengkapi sensitiviti ini, sehingga para pengkaji konspirasi Kabbalah - Kristian cuba mengelak dari mendedahkan rahsia kedua ini, walaupun itulah keputusan yang berulang kali mereka temui dari 'makmal' penyelidikan mereka. Dua rahsia ini amat penting dalam mengungkap rahsia Da Vinci Code, Rennes le Chateau, Knight Templar, Rosicrusian serta golongan-golongan Kristian awal seperti Essenes dan misteri skrol Nag Hammadi.

Skrol Nag Hammadi
Nantikan 2 rahsia terbesar ini. Rahsianya tersembunyi di sebalik lambang Papal Vatican ini.

9 comments:

 1. wah.. menarik entry ni. ape 2 rahsia tu?

  ReplyDelete
 2. Salam saudari "LOH" nak tau ke smbgn cite nih? huhu.. ok2 sye postkan jwpn dia k? terima kasih kerana sdi membaca dan memberikan komen disini. semoga kita semua mndpt manfaat dari artikel ini nanti.. Insyaallah...

  ReplyDelete
 3. saya dah postkan sambungan kisah ini. diharap para pembaca semua membaca dengan teliti agar segala yg di sampaikan dapat ditafsir dengan baik dan berkesan.. Insyaallah..

  ReplyDelete
 4. menarik,,,,sesuatu pengetahuan baru,,,share lagi apa2 yg menarik......

  ReplyDelete
 5. SENANG JER...YANG KITA UCAP 2 KALIMAH SYAHADAH TU LER...GENG HAWARIYUN DAH SOUND KAT DEPA,NABI ISA YG HABAQ SENDIRI,,TAK SALH JOHN OR PAUL THE FISHERMAN..PASTU DE FOLEY LAYAN UGUT GENG POPE LAK..DIA NI GENG TEMPLAR LAR..APA LAGI KENA BAKAR SAMPAI MATI..GENG2 YG LAIN SEMPAT LARI PI SCOTLAND..TU YG DEPA SET-UP SCOTTISH RITE-FREEMASON...PANJANG LAR NAK CRITA..KENA LEPAK SATU HARI SKALI BARU SYOK..

  ReplyDelete
 6. Betul tu...nampak tak kunci tu ada 2.

  Kunci 1 - Laailaahaillallaah

  Kunci 2 - Muhammadurrasuulullaah

  ReplyDelete
 7. syafiq zainalabidinDecember 3, 2010 at 7:31 PM

  wah.. too intersting..
  mane korang dapat knowledge nie..
  aku punye susah nk cri pasal bende nie..
  thanks sbb dah post pasal bende nie..
  tq so much...
  salam ukhwah

  ReplyDelete
 8. kunci dia al quran dan al sunnah..

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...